loading...

Erik Ås från Aimpoint har haft instruktörsutbildning för Svenska Jägareförbundet på skjutbanan. Med en rad nya och verklighetstrogna övningar finns det massor att ta med till kommande skytteträffar.


Är du intresserad av att boka någon av
skjutbanorna för jaktlaget, företaget eller kompisgänget?

Klicka här för att komma till älgbanans bokningssystem.


Inför älgjaktsäsongen 2013 köpte klubben med hjälp av ekonomiskt stöd från kommunen och eget kapital in ett elektronisk markeringssystem från
Sius Ascor som har bidragit till ett ordentligt lyft på banan. Nu kan du se din träff direkt på skärmen och detta har redan bidragit till mer och framförallt roligare skytte! Tänk på att du bara får skjuta med övningsammunition på den elektroniska älgen då jaktammunition slår sönder tavlan och förkortar användningstiden avsevärt. Skjutledaren tar ut 100 kr/skott i straffavgift om man skjuter med jaktammunition.
 

Under de ordinarie klubb-skjutningarna finns det övnings-ammunition att köpa i kaliber 6,5x55, 30-06 och 308. Du kan även låna vapen kostnadsfritt. Skjutledaren ansvarar för utlämning, användning och återlämning. Fråga gärna skjutledaren om tips på skytteteknik mm. Alla ledare har bred erfarenhet och är där för din skull.

Klubbmästerskap på älgbanan 29/9

Vinnare junior:
Marcus
Davidsson

Senior:
1:a Niklas Arabäck
2:a Marko Barkström 
3:a Per Andersson