Det finns inskjutningstavlor i en brevlåda på skjutbanan.
Nedan kan du ladda ner fler varianter.

Inskjutningstavla för Aimpoint


Inskjutningsbanan

Inskjutningsbanan är begränsad till 80 m och är öppen för alla skyttar. Samtliga förekommande kulkalibrar avsedda för jakt får avlossas. 

Om du inte är medlem men ändå vill bidra till klubben för att du nyttjar inskjutnings-banan så får du gärna swisha oss ett valfritt belopp.
Klubbens Swishnummer är 123 616 1004. Märk inbetalningen med "Inskjutningsbanan".

För att alla skall trivas vill vi att ni följer vissa enkla regler:

Skytte får endast ske tisdag till söndag mellan kl 09:00-21:00.
På måndagar råder totalt skjutförbud på inskjutningsbanan och samtliga övriga anläggningar!! OBS!! NOTERA SKJUTFÖRBUD EFTER 18:00 Varje Lördag i Juli!!!

Bär alltid era vapen öppna eller brutna.


Det får det inte skjutas på några andra mål än INSKJUTNINGSTAVLOR vid inskjutningsbanan. Man får inte sätta upp några plåtmål, burkar, dunkar eller annan bråte att skjuta på! Detta har vi inte haft några problem med tidigare men det har blivit mer och mer den senare tiden och det utgör flera risker för omgivningen som vi absolut inte vill ha. Detta MÅSTE följas annars tvingas vi stänga ner banan och det kommer drabba alla som nyttjar den. Det är helt ok att ta med egna tavlor att sätta upp, annars finns det i plastbacken på banan.

Lämna skjutplats och tavelställ snygga.

Skjut inte med hagel eller slug på skivan som är uppsatt för kulskytte. 

Tänk på att kulfånget är begränsat. Är ni osäkra på vapnets träffläge är det klokt att gå fram mot tavlorna och skjuta första skottet på ca 20 m. För de flesta kulvapen blir träffläget inom några centimeter från träffläget på 80 m.

Lägg tomhylsor i tunnan och brännbart material i containern.

Slösa inte på tavlorna. Sätt tillbaka verktygen där ni tog dem.

Sätt tavlorna på avsedd plats, då håller tavelstället mycket längre.

Välkommen!
Styrelsen